anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

Vizita familiei regale a Romaniei in Israel: 29 aprilie – 2 mai 2014

on May 1, 2014

“In perioada 29 aprilie – 2 mai 2014, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor face o vizită cu caracter public la Ierusalim, Tel Aviv, Holon, Beersheba și Savyon. Este prima vizită a Familiei Regale a României, de la înființarea Statului Israel până astăzi. Principesa Moștenitoare și Principele Radu răspund, astfel, invitației formulate anul trecut de reprezentanți ai Parlamentului israelian.”  – text preluat de pe blogul Romania regala ( Mai multe informatii, aici).

Ieri, pe 30 aprilie, Patriarhia Ierusalimului a postat filmarea vizitei la Prea Fericitul Teofilos al III-lea, Patriarhul Ortodox al Ierusalimului, a familiei regale romane. Familia regala a daruit patriarhului un album si un platou din vremea Regelui Carol I al Romaniei iar Părintele Patriarh Teofilos a oferit Principesei Moștenitoare Margareta și Principelui Radu Crucea Ierusalimului, o icoana cu Fecioara Maria a Ierusalimului cu Pruncul, in aur si argint, ce va fi așezată în Mica Biserică aflată în construcție în Parcul Regal de la Săvârșin, o carte monografica si alte daruri:

Fotografii si detaliile vizitei din ziua de 30 aprilie – la locurile sfinte – pe blogul Romania regala si pe blogul Casa-regala. Oglindirea vizitei in presa israeliana, aici.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: