anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

Rugaciuni si comemorari ortodoxe la Mitropolia Ardealului din Sibiu, ieri, 6 noiembrie 2015

on November 7, 2015

Preotii slujitori a mai multor biserici din Sibiu si din zona au oficiat vineri seara, de la orele 19.30, slujba Sfantului Maslu in Catedrala mitropolitana – intru usurarea suferintei celor care sufera cumplit in spitale, urma incendiului de la Clubul Colectiv din capitala.

Mai apoi, la ora 22.30, in bataia clopotelor ce s-a auzit in tot orasul, s-a savarsit parastasul de pomenire pentru cei 32 de tineri morti (pana la acest moment) in acelasi grozav incendiu de la data de 30 octombrie 2015. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace si sa intareasca pe cei in chinuri si familiile lor!

caterdrala_1_6 nov

Slujba Sfantului Maslu la Catedrala Mitropolitana din Sibiu – pentru ajutorul duhovnicesc si trupesc al tinerilor arsi din spitale si al familiilor lor (incendiul Club Colectiv), 6 noiembrie 2015. ora 19.30 (sursa fotografiei si alte informatii, aici)

catedrala_3

Parastas de seara la Catedrala Mitropolitana din Sibiu – pentru pomenirea tinerilor decedati in incendiul de la Club Colectiv: 6 noiembrie 2015. ora 22.30 (sursa fotografiei si alte informatii, aici)

catedrala_2


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: