anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

La Manastirea de la Sambata, despre duhovnici care au fost, cu tinerii de azi care se-adapa din urmele lor tamaduitoare…

on October 29, 2015

Prin recenta lor invitatie la intalnirea de la Manastirea Brancoveanu, Organizatia Tinerilor din Sibiu a reinviat intr-un anume mod  felul de a experimenta invatatura si pomenirea, asa cum se cunostea ea sub streasina Manastirii de la Sambata, in vremea unor indragiti duhovnici ai romanilor. Intalnirea de la sfarsitul saptamanii trecute (24-25 octombrie 2015) – gazduita de Academia de la Sambata, a avut in centrul atentiei statura duhovniceasca a Parintelui arhimandrit Teofil Paraian, de la a carui trecere in vesnicie s-au implinit de curand 6 ani, si al carui parastas a fost savarsit duminica trecuta. Intre invitatii la cuvant s-a aflat si Mitropolitul Ardealului – IPS Laurentiu Streza, care le-a vorbit tinerilor si celor prezenti despre “Duhovnici pe care i-am cunoscut: Parintele Arsenie Boca, Parintele Serafim popescu si Parintele Teofil Paraian.” Programul activitatilor este vizibil mai jos, cu marire prin click.
IMG_20151027_144407_0

Cateva fotografii si ganduri de la intalnirea de la Academia Manastirii de la Sambata de Sus se pot vizualiza aici si aici.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: