anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

“Unde sunt refugiaţii creştini?”…

on September 11, 2015

Articolul cu inceputul de mai jos este preluat de pe site-ul Manastirii Petru Voda. Contribuie in cea mai mare masura la intelegerea situatiei reale din Europa de astazi!

Cu două zile în urmă, pe 1 septembrie 2015, pe drum înapoi spre Țară dintr-o scurtă vacanţă, m-am îmbarcat în portul Myrina în insula grecească Limnos pe ferry-boat-ul NISSOS RODOS cu destinaţia Kavala, Grecia continentală. Pe vas am găsit multe sute de persoane cu aspect caracteristic oriental care vorbeau limba arabă. Aproximativ două treimi din totalul lor erau bărbaţi între 20-30 de ani restul era constituit din femei în aceeaşi zonă de vârstă cu copii mici, câţiva bărbaţi şi femei de vârstă mijlocie. Personalul vasului mi-a spus că s-au îmbarcat în porturile greceşti din Chios, Samos şi Mytilini (Lesvos). Personalul vasului făceau referinţă la ei ca fiind… „refugiaţi”. Am folosit ghilimele pentru că după toţi parametrii vizibili, aceşti oameni nu se potriveau cu imaginea mea despre refugiaţi…” (cititi si vedeti imagini in continuare, in articolul original – aici).

ACTUALIZARI:

  1.  “Să vă spun Adevărul despre invazia „refugiaţilor” musulmani coordonată de ISIS” – de Ionut Tene, NAPOCANEWS
  2. PENTRU CINE ARE URECHI DE AUZIT… – de Razvan Codrescu, pe blogul personal
  3. Constituția României, art. 3, alin. 4: ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: