anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

Petitia pentru canonizarea Parintelui Arsenie Boca va fi inaintata foarte curand la Patriarhia Romana, cu ceva peste 10.000 de semnaturi!

on May 14, 2015

DSC05782

In aceasta seara, 14 mai 2015, la ora 22:15 “Petitia Pentru Canonizarea Părintelui Arsenie Boca – Sfântul Ardealului” – initiata si sutinuta consecvent de jurnalistul Victor Roncea incepand cu data de 28 noiembrie 2014 (ziua de trecere Dincolo a Parintelui, in 1989),  a adunat cifra de 10.000 de semnaturi! Poate ca nu este intamplator ca astazi comemoram chiar Ziua sfinţilor mucenici şi martiri ai închisorilor comuniste, stiut fiind ca Parintele Arsenie a fost unul dintre ei.

Joi, 21 mai 2015, la Sarbatoarea Inaltarii Domnului, Victor Roncea si Ascociatia Civic Media vor depune documentul-petitie, care se va alatura celorlalte ce se constituie in dosarul pentru stabilirea canonizarii de catre Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane, in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

Mai jos sunt redate evolutia culegerii semnaturilor la petitia de canonizare de la inceput si pana la atingerea cifrei de 10.000 (petitia ramane inca deschisa!) si distributia procentuala a semnaturilor provenite din localitatile tarii:

petitia

 

fractiuni


One response to “Petitia pentru canonizarea Parintelui Arsenie Boca va fi inaintata foarte curand la Patriarhia Romana, cu ceva peste 10.000 de semnaturi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: