anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

Povestea ajutorarii Eugeniei Buruiana trebuie sa continue…

on February 20, 2015

Cei care citesc acest blog cunosc deja cazul Eugeniei Buruiana, tanara din Republica Moldova care sufera de o cumplita boala incurabila – epidermoliza buloasa (in popor “boala fluturasului”). In cateva randuri am semnalat pe blog cazul ei, iar apelul principal de ajutor l-am postat la 13 ianuarie 2015 (vedeti aici). El ramane deschis si valabil tuturor celor care doresc sa contribuie in continuare!

La 8 februarie 2015, sub coordonarea unei cantarete cunoscute din Republica Moldova pe nume Veronika Stolli, a avut loc la Chisinau un concert umanitar pentru strangerea de fonduri in vederea sustinerii vietii Eugeniei Buruiana. O parte de filmarea de la finalul concertului de caritate o puteti viziona mai jos. Eugenia, in scaunul cu rotile, a si recitat pe scena doua poezii creatie proprie (pe fondul muzical minunat al melodiei compozitorului moldovean Eugen Doga) iar apoi au fost prezentate punctele de vedere si gandurile organizatorilor si sustinatorilor principali. Intre ei inimoasa cantareata Veronika Stolli dar si comunitatea sateasca din Recea – satul natal al Eugeniei.

Va invit sa traiti parte din emotia Eugeniei la acest eveniment umanitar deosebit oferit de romanii de peste Prut sub numele de “Vedetele au inimi enorme”, si cu aceasta ocazie, doresc sa multumesc in numele Eugeniei Buruiana tuturor celor care au fost alaturi de ea si care vor continua sa fie, de pe ceastalalta parte a Prutului romanesc!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: