anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

Parintele SAVATIE BAȘTOVOI, o noua cartulie… despre “CESĂFAC”

on December 14, 2014

DSC06296Parintele Savatie Bastovoi de la schitul Manastirii Noul Neamt de la Chitcani, Basarbia, va lansa o noua “cartulie”, cum ii place sa-si numeasca scrierile adunate intre coperti:  “SINDROMUL CESĂFAC – Cum să-ți alegi calea în viață în funcție de darurile pe care ți le-a dat Dumnezeu“. Lansarea va avea loc la librăria Sophia din București, pe 19 decembrie 2014.
Ce să faci cu tine în viața de dincolo de hîrtii, acolo unde nici un argument nu-ți poate împăca îndoiala, unde regretele te pot distruge și unde o alegere care, formal, este un succes îți poate aduce prăbușirea?

Lansarea anterioarei sale carti a avut loc cu un an in urma, la 19 decembrie 2013, la Libraria Sophia, pentru „Carte de despartire”. Intre timp, Parintele a cioplit si sculptat in lemn ori in piatra chipuri de sfinti, a taiat, cusut si asamblatcesafac_coperta obiecte de piele maiastre pentru laici, a contribuit la ridicarea si ornamentarea Schitului Noul Neamt, a publicat ganduri si eseuri, s-a rugat si multe aletele a facut, numai de cuviosia sa cunoscute. Este, prin urmare, o dovada vie ca poate sfatui cu multa experienta despre “CESĂFAC”…


sb-afis


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: