anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

S.O.S.: educatia tinerilor romani depinde si de reactia noastra !!!

on October 24, 2014

La sfarsitul lunii septembrie 2014, Rafael Udriste (jurnalist crestin de vocatie, al carui tata a fost un eminent medic roman) a realizat, pentru emisiunea de la TVR1 “Universul Credintei” din 4 octombrie 2014, un reportaj, in Aula Universitatii din Bucuresti, la prezentarea proiectului “Sexul versus barza“.  In jurul acelui reportaj s-a realizat emisiunea de mai jos, care se refera la viitorul manual de “Educație pentru sănătate“, in speta la capitolul dedicat educației sexuale din licee/scoli,  care va intra in uz in viitorul imediat.  Festivalul Bucharest Science Festival, gazduit de institutia de invatamant superior de calibru mentionata, a fost sustinut de organizația anticreștină A.S.U.R. Proiectul  “Sexul vs. Barza” a fost dezvoltat de asociația homosexualilor – Accept și de către Fundația Marie  Stopes International România – care promovează avortul în rândul elevelor.

Rafale Udriste: “Dacă sunteți interesat de subiect (adică sunteți cadru didactic, părinte, elev sau politician), aș insista ca înainte de vizionarea reportajului și a dezbaterii, să citiți un scurt text, lămuritor, publicat încă de anul trecut pe site-ul Cultura Vieții: „Educație sexuală” sau sexualizare și pervertire a copiilor? Memoriu adresat ministrului Educației precum și investigația Irinei Nastasiu „Școala homosexualității”, o nouă „ofertă educațională” pentru liceenii români.”

Emisiunea de mai jos, moderata de Andrei Victor Dochia, a avut ca invitati pe jurnalista Irina Nastasiu – din partea Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro-Vita din România și pe Gabriela Alexandru – profesor de fizică.

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: