anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

…Si punctul de vedere al Parintelui Savatie, despre “cazul” Iulia Ionescu

on February 19, 2014

Scufița Roșie cu decor ortodox” – se numeste un mic gand aparut azi pe site-ul “barikada.md”, asternut de DSC06268Parintele Savatie Bastovoi, cu privire la “cazul” fetei de 15 ani plecata din Bucuresti sa se (re)gaseasca intr-o manastire din Moldova, cu mult mai devreme decat altii… o tanara a carei precocitate duhovniceasca greu si prost inteleasa se poate face in vremurile noastre!!!… Iata si gandurile Parintelui Savatie:

Felul în care a ajuns presa română să provoace isterii din nimic este un caz vrednic de tratatul de dezinformare a lui Vladimir Volkoff.

Ucraina arde, Belgia implementează eugenia nazistă, iar presa română vorbește de o săptămînă despre o fată dusă la spovedit.

Călătoria fetei cu trenul spre o mănăstire din Moldova este prezentată cu lux de detalii: un adevărat film american, cu polițiști care o caută și cu părinți care trec prin clipe chinuitoare din cauza pierderii fetiței. Fetița are 15 ani, ceva mai mare decît Scufița Roșie trimisă oarecînd de mama ei să traverseze codrul fioros. Din toată această poveste mai lipsește lupul, dacă lupul n-o fi, în varianta media românească, chiar părintele duhovnic, spintecat și jupuit fără cruțare de vînătorii mediatici…” Cititi continuarea aici…


One response to “…Si punctul de vedere al Parintelui Savatie, despre “cazul” Iulia Ionescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: