anomismia

In bataia vantului fiecarei zile (continuare)…

O noua intalnire cu Parintele Savatie Bastovoi – in preajma Craciunului!

on December 11, 2013

Cu toate ca inca pe site-ul Librariei Sophia din Bucuresti nu exista anuntul evenimentului, pe unele bloguri a aparut deja anuntul unei duble lansari – de carte si de audio-carte, la care va participa autorul, Parintele Savatie Batsovoi. Joi, 19 decembrie, la ora 17.30, Parintele Savatie va fi prezent la Libraria Sophia din Bucuresti, acolo unde obisnuieste sa fie musafir si sa se intalneasca cu publicul sau din Romania. Mereu surprinzator, de asta data a pregatit un audio-book cu romanul sau “Nebunul” in lectura proprie si o “Carte de despartire” – cu desavarsire insolita, la momentul cand scriem…

Pentru cei care iubesc scrierile sale, va fi o mare bucurie si aceasta noua inatalnire, dupa ce, cateva luni bune, intre altele, am putut admira  in format electronic – Facebook) modelele sale de genti si portmonee manufacturate din piele, purtand sigla caracteristica SB – ce se poate observa (mai jos)  si pe coperta noii sale carti de la editura proprie – Cathisma.

savatie decembrie 2013

UPDATE: Azi, 12 decembrie 203, pe site-ul Librariei Sophia a fost postata prezentarea noii aparitii editoriale “Carte de despartire” – o carte de poezii si aforisme. Citam de acolo:

O carte de poezie, așteptată de 15 ani. Dincolo de interiorul care aduna texte scrise in diferite perioade, cartea s-a dorit a fi un obiect frumos. Coperta trasă pe carton special cu iz de papirus, iar in interior s-a ales o hârtie specială galbenă, totul impodobit cu ornamente și litere ca cele de odinioră, cu desene interioare bizantine, făcute de un coleg și bun prieten de la Iași de la arte, Adrian Adochitei, care acum pictează paraclisul schitului de la mănăstirea Noul Neamț. 

Pe linga exemplarele de obste, vor fi si exemplare bibliophile, 333 la numar. Exemplarele de colectie vor fi numerotate și semnate, avind sigiliul din piele al autorului cu inițialele.”SB”.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: